zaterdag 15 december 2012

Mag ik jullie even voorstellen?

Zijn naam is Snowy en hij is de nieuwe bewoner in ons huis! Gisteren heb ik hem gemaakt en hij zit nu tussen de kerstkaarten die al binnen gekomen zijn:


Ik was gisteren samen met de halve Tilda groep druk aan de slag, maar dat was dus niet alles, iedereen had cadeautjes meegebracht en kijk maar eens wat een lading er op de tafel staat:

 
Kijk hier zitten de andere dames de mede sneeuwmannen te maken!


Hier het voorbeeld van Cora, zo leuk om te zien, geen wonder dat alle dames hem en zijn broers wilden hebben! Henny, Riny en ik hebben er een gemaakt, ik maakte de mijne thuis af en koos een ruitje voor de muts.

 Oh en nu de cadeautjes, zijn jullie daar ook zo nieuwsgierig naar? Wel eens even kijken daar was heerlijke thee van Riny, een geurkaars met een schattig laarsje eraan van Henny, deze gave beker met bonbons van Ria en van Bep kregen we allemaal een zelf gemaakte kerstboom, de onderkant is een rol kant en zo schattig met de kleine belletjes, het klosje en het engeltje bovenop!

 

Tenslotte van Cora een glazen pot voor in het huisje met daarin ook een heerlijke geurkaars en
ik kreeg ook nog een leeg potje voor mijn andere huisje, zodat er nu zowel een zomer als een winterhuisje in mijn raamkozijntje staan!


Al met al weer een heerlijk vrijdagochtend, 's middags op bezoek geweest in het Zorghotel bij het Sint Franciscus gasthuis in Rotterdam, waar twee van onze buurtjes verblijven nadat zij onderuit was gereden met haar fiets door een jonge knul die haar de weg afsneed! Deze pittige dame is al flink in de tachtig en fietst nog iedere dag, helaas is haar man niet in zo'n goede conditie, vandaar hun verblijf, gelukkig mag ze binnenkort verder thuis opknappen!

Vandaag hopelijk tijd voor wat leuke steekjes, heb weer een gaaf borduurblad binnen, dus ik kan mij nu gaan uitleven op schattige ornamentjes!

Fijne dag!