zondag 18 november 2012

Zaterdag! Er zit schot in!!

's Morgens eerst lekker uitgeslapen en niet alleen wij ook Tara had behoefte aan een héél lange nachtrust! Toen kroop DP weer onder de vloer en met enkele strubbelingen werd daar de aansluiting gemaakt voor de afvoer van het fonteintje. Ik verrichtte hand- en spandiensten en ondertussen maakte ik het ontbijt, dat werd dus een latertje! Vervolgens kon ik de kast weer inruimen en stofzuigen, nu ja wel met een boogje om Tara haar bench, want die stond nog pontificaal in de kamer! Maar het wordt zo gaaf, kijk maar eens hoever we nu al zijn!

 

De bak hangt al moet hij nog wel worden aangesloten op de pot en ook het deksel moet er nog op worden geplaatst en  het fonteintje zit op zijn plek, het afwerklatje vinden wij te dun, dus daar komt nog een ander voor dat dan ook groen wordt geverfd. De plankjes op de bovenkant van de lambrisering staan in de grondverf, DP heeft daar mooie randjes aan gefreesd en die moeten dus nog worden afgelakt. Maar de eiken vloerdelen liggen al op maat gemaakt klaar, maar i.v.m. het verven heeft hij die er weer even eruit gehaald. Ik vind het zo leuk worden, echt genieten!

Ook kwam er post binnen voor mij, twee lieve bedankkaartjes van Ria en van Geertje, zo attent! Helaas ben ik zelf niet zo attent altijd, zal daar ook eens aan moeten leren denken!


Zo en verder waren er boodschappen en vond ik een knalrode nieuwe jas! Dus nu moet men uitkijken voor het rode gevaar! Grijns! Vandaag lekker wat aanrommelen, steekjes zetten en samen een filmpje pakken, komt helemaal goed!

Fijne dag!