dinsdag 26 juni 2012


Ik heb gisteren deze award van Conny gekregen en zal eerst even aan de voorwaarden gaan voldoen!

Lieve Connie bedankt en ik ben er echt heel blij mee, maar ik zal hem niet doorgeven aan 10 medeblogsters, maar gewoon aan allen die dagelijks bij mij op bezoek komen en gezellige reacties achterlaten!

Nu volgen de tien vragen en dat is voor mij niet zo moeilijk, dus daar gaan we:


1. wat is je favoriete dier? Tara , onze Newfoundlander, al vind ik alle dieren die wij hebben bijzonder!
2. wat is je favoriete getal? Drie, hoe kan dat ook anders, ik ben geboren op de derde van de derde!
3. wat is je favoriete non-alcoholische drank? Vruchtensap, helaas heb ik daar wel al die extra kilo's van gekregen, dus staan die nu op het verboden vruchtenlijstje!
4. facebook of twitter? Niet, ik ben nu eenmaal een blogger!                                                                    5. wat is mijn passie: Mijn liefste DP en dingen maken, lapjes veranderen in quilts, poppen , tassen etc., maar ook borduren op allerlei manieren!
6. krijgen of geven? Allebei
7. Wat is je favoriete patroon? Heb ik niet, al komt de Céline wel in de buurt!
8. wat is je favoriete dag van de week? Vrijdag, dan begint het weekend en doen wij altijd gezellige dingen samen!
9. wat is je favoriete bloem? Roos voor buiten en Orchidee voor binnen.
10. wat is je favoriete land?  Eigenlijk heel Noord Europa, Schotland, Scandinavië, maar bovenal ons eigen kikkerlandje!

Zo dat was dat, nu over tot de orde van de dag: De steekjes! Ja ook gisteren weer wat steekjes gezet en wel aan het vijfde rondje van In Full Bloom:


Weer een leuk geheel geworden en zo ben ik al bijna op de helft van de stitcheries! Binnenkort een mal maken voor de cirkels en dan kan ik beginnen met appliceren.
Er zijn nog een paar steekjes gezet, maar die zien jullie morgen wel, ook heb ik de voorbereidingen getroffen voor een lading Flying Geese om om mijn Amerikaanse panel te zetten, maar ook daar moeten jullie nog een dagje op wachten, eerst nog wat stofjes snijden en dan samen met Ome Jan aan de slag.
Fijne dag!

1