dinsdag 30 oktober 2012

Herken je dit?

Je staat 's morgens op en je ziet eruit als een wandelende winkelhaak? Zodra je één been verzet schiet er een vlammende pijn door je lijf en durf je amper meer te bewegen? Je neemt snel wat pijnstillers maar die werken niet? Je humeur zakt onder nul en het kost je moeite om zelfs maar de tafel af te ruimen en je aan te kleden, dus dat stel je zo lang mogelijk uit en je overweegt er zelfs een pyamadagje van te maken? Ja??? Wel dan weet je meteen hoe ik mij voelde gistermorgen!
Gelukkig had ik al een afspraak bij de fysiotherapeut en zij manoeuvreerde de boel weer op de juiste plek, de pijnstillers gingen werken en zo rond een uur of twee leek ik zelfs weer op een mens! Nu als je dan helemaal niet uit de voeten kunt, dan mag je blij zijn dat je handen nog wel willen en dus zette ik toch wat steekjes:

               

Ik ging verder met het borduurtje van het fluitende vogeltje en er kwamen weer een stel letters bij!
Ik heb toch even een paar kleurtjes garen erbij besteld, want de kleur rood die ik op voorraad had was niet voldoende voor het vogeltje, dus dat zal nog even op zich laten wachten, maar ik kan in ieder geval verder met de rand en de laatste letters, dus ik kan nog even vooruit!

Hopelijk vandaag een betere dag dan gisteren en dus misschien wel een heleboel steekjes!

Fijne dag!