donderdag 12 juli 2012

Tara's dagboek!

Goedemorgen baasjes en bazinnen,  en andere honden vriendjes houden jullie ook zo van regen? Ikke wel dus en wat denk je, gisteren moest het vrouwtje 's morgen weg en ze liet mij thuis omdat het buiten regende, ik verveelde mij dood en heb de hele tijd liggen slapen in de huiskamer! Maar toen ze thuis kwam mocht ik eindelijk naar buiten, eerst in de ren en later zijn we samen gaan wandelen! Ik sprong van plezier heel hoog in de lucht, maar dat vind zij niet fijn, dus toen ik een beetje uitgeraasd was liepen we samen een blokje om en gingen naar het grasveld achter de school, daar mocht ik lekker loslopen en vrouwtje gooide eerst wat stokken en die ging ik halen, nee ik breng ze niet terug, als zij ze niet wil hebben en ze gooit ze weg dan zijn het mijn stokken toch! Toen vond ik een hele mooi plas en daar ben ik heerlijk in gaan spelen, ik rende er dwars doorheen en het water vloog alle kanten op, ik rende steeds weer heen en terug, het was heerlijk! Ik droop van het water en dacht je dat zij boos werd?


Nee hoor ze stond echt te lachen om mijn capriolen en maakte met haar telefoon een paar foto's! Naderhand liep ik samen met haar terug, ik had nog een mooie stok van haar gekregen en die nam ik mee terug naar huis en daar heb ik later in de ren heerlijk op liggen knagen! Ik hoop dat het vandaag ook weer een hele poos droog is zodat ik weer naar buiten mag, dan zoek ik wel weer een plas om door te rennen! 
Zien jullie hier hoe nat ik ben geworden? Nu het was heerlijk! Ik hoop dat ik de volgende keer wat eerder weer wat mag schrijven, want het vrouwtje dringt steeds voor! Fijne dag en een poot van 
Tara


P.S. Nee dames ik heb het borduurtje niet gepikt, ik lag te slapen en ben daarna uitgelaten en in de bench gegaan en heb het helemaal niet gezien zelfs!!