woensdag 6 december 2017

De tijd vliegt!

En zo hard dat ik zo nu en dan echt achter de feiten aan lijkt te rennen en buiten adem ben! Neem nu kerstkaarten, ja ik heb ze al gekocht, maar nee ik heb nog geen postzegels en moet alle enveloppen nog schrijven en dan vielen er vandaag al twee eigengemaakte prachtige kaarten in de bus:


de rechtse is van Corry en de linker van Ria en dan knalt het besef dat ik aan de slag moet dus echt binnen! Goed ik weet dus wat mij morgen te doen staat!

Verder ben ik best druk hoor! Mijn DH heeft samen met DS en twee buren alle knotwilgen geknot en dat levert dus echt een berg werk, niet alleen omdat ik meehielp met de takkenbende, maar ook maakte ik voor de mannen op de regenachtige en koude natte zaterdag warme appeltaart en erwtensoep en nu is het echt weer een keurige rij wilgen en vandaag werden ook de takken opgehaald door de gemeente:Maar mijn DH maakte voor een vriend ook nog dit gave vogelhuisje en de inhoud blijft bijzonder:

 Ja het is en blijft een bezige bij die DH van mij!


Maar ik zit ook niet stil hoor, ik borduurde een paar pennies en ben nu druk met een vader Winter te borduren en ja natuurlijk heb ik weer een fout gemaakt en dat betekent dat ik vanavond achteruit mag werken!

Zo en nu ga ik even een bakje koffie zetten en dan zal het Feyenoord geweld wel door de kamer schallen en DH geniet dan van het voetbal en ik moet wat klusjes doen... strijk... was vouwen ... vaatwasser laden en nog wat van die ongezellige dingen!

Dus wens ik jullie nog een heel prettig vervolg van de Sint verjaardag!


en voor morgen :

Fijne dag!