dinsdag 21 april 2015

Hoi!

Hallo allemaal, welkom op deze heerlijke zonnige dinsdag, ben wel wat laat, maar dat kwam omdat ik eerst iets moest kunnen laten zien en kijk nu maar eens mee!
Dit zag ik vanmorgen op de borduurbee bij De Karperhoeve! Eerst waren daar deze twee quilts die Co (de boerin van De Karperhoeve) maakte en zelf quilte op haar naaimachine:


Hierboven een quilt die zij maakte van een lading restjes die ze een keer op een rommelmarkt kocht! En dan deze hieronder, die kreeg ze van iemand die hem wel had gesneden maar hem niet af wilde maken, nu is het geen prachtig exemplaar geworden?


Dan was daar ook deze gave tas van Ineke, gemaakt van Japanse stofjes:


Zo leuk geworden en dan van allemaal rondjes! Nu dat was niet het enige wat zij maakte, hier een schattige borduurtje:


Echt leuk hoe al die verschillende motiefjes tussen de letters zijn gebruikt! Nu was er natuurlijk nog veel meer te zien, maar ik maakte mijn foto's met mijn mobieltje en dat was bijna leeg, maar gelukkig had ik nog prut genoeg om snel deze te maken:


Een hele map vol met prachtige handgekloste kant van Ank, zoveel moois! Ze gaat het nu waarschijnlijk verwerken in een pronkrol, dat vind ik wel een heel gaaf idee, wat zal dat een mooie rol worden!

Zelf was ik druk met mijn schaapjes, maar die komen morgen wel aan de beurt!

Nog even meegenieten van onze tuin? De buurman maakte deze foto van ons nieuwe vogelhok vanuit zijn slaapkamerraam, dat geeft weer een heel andere kijk:


En deze vanaf zijn kant van de heg:


Geloof mij maar het is weer puur genieten buiten!

Fijne dag!