donderdag 20 oktober 2011

Hij is er!!

Ik schreef jullie al dat ik vorige week op de beurs in Vijfhuizen had gezocht naar de Borduur bijbel van Valérie Lejeune, want nadat ik bij haar de prachtige letters op haar S-sen lap had gezien en de M-men op die van haar nichtje, wist ik dat ik dit boek wilde hebben voor mijn nieuwe project! Na eerst wat problemen om er maar één te reserveren ( er kwamen er steeds 5 op de bestelling) is het afgelopen zondag toch gelukt en kijk eens, nu al binnen!

Ik heb al twee alfabetten uitgekozen voorlopig, moet nu gaan kijken of ze geschikt zijn en dat doe ik door wat proefletters te borduren. Het zijn allebei twee romantische vormen, maar ja daar hou ik nu eenmaal van!
Waarom deze foto weer dwars gaat liggen, geen idee!  Maar het is alfabet 700 van de 844 die erin staan!


Links staat het tweede wat ik uitkoos, het is een kleinere maat en is nummer 563, ik vind deze twee wel bij elkaar passen. Dus ik denk dat ik voorlopig lekker aan het uitproberen ben, nu alleen nog beslissen met welke kleur ik ga borduren, ik heb donkerrode Floss van DMC nr.815 en ja ook nog die prachtige hand geverfde katoenen en zijden garens van Crownstitches, echt een lastige keuze hoor, maar ik kom er hoop ik snel uit! 

Fijne dag!