dinsdag 1 mei 2012

Ik ben druk bezig!!

Waarmee, wel met de voorbereidingen voor onze vakantie en dat is altijd een heel gedoe om alles soepel te laten verlopen! Zowel voor het thuisfront,( zoon en hond blijven lekker thuis) als voor onze trip en net als drie jaar geleden ben ik weer heel benieuwd naar wat voor verrassingen we zullen vinden aan de overkant van de plas!

Drie jaar geleden kregen we trek en dus reden we zo maar een dorpje binnen en daar vonden we dit leuke theehuis genaamd Cassandra! Wat bleek het was vernoemd naar Jane Austen haar zuster en in het huis aan de overkant hebben ze allebei gewoond :


Dus nadat we heerlijke thee met scones en cluttered cream hadden verorberd, wij naar de overkant om daar het prachtige huis te bewonderen! Helaas ben ik veel foto's kwijt van deze vakantie, maar gelukkig heb ik nog wel deze die DP maakte van het bed dat haar vader speciaal voor haar en haar zusje liet maken:
En daar is hij dan de originele Jane Austen quilt, liggend op het hemel bed! Ze maakte hem samen met haar zuster en het is een prachtige kleurrijke quilt! Ik kreeg toen van DP dit schitterende boek met haar verzamelde werk, waar ik nog niet zolang geleden een speciale omslag voor heb gemaakt. Ik had zelf het patroon niet zien liggen, maar DP wel en naderhand vroeg hij waarom ik dat niet had gekocht! Wel gelukkig kon ik het later toch te pakken krijgen, ik bestelde het bij haar, nee ik ben er nog steeds niet aan begonnen, want er liggen nog twee rozenquilts te wachten om te worden (af)gemaakt! Nu zie ik dat er prachtige diamondquilts worden gemaakt, maar die zijn dus heel wat mooier en bewerkelijker dan de originele Jane A!

Zo ik ga aan de slag, er moeten koffers worden gehaald van zolder en kleding wordt gestreken en gevouwen en dan is het bijna zover! Fijne dag!