zondag 13 juli 2014

Fair in Naaldwijk!

Gisteren al voor tienen arriveerde mijn Belgische vriendinnen Marleen, Linda, Marina en Katrien om samen naar Naaldwijk te gaan! Ik was net nog snel even vers gebak halen voor bij de koffie, dus DH nam even de honneurs waar! Bij thuiskomst werd ik begroet met knuffels en kussen en met deze heerlijke mand vol lekkers en zalige thee:


Na de koffie gingen we samen naar Naaldwijk om daar lekker rond te neuzen, niet alleen tussen de lapjes, maar vooral ook bij de leuke kraampjes buiten! Nu had ik mijn fototoestel vergeten, maar gelukkig maakten de anderen heel veel foto's, dus geniet maar mee!


Gave spulletjes in de brocante kraampjes!


Of de mooie lapjes en patroontjes van Marijke en consorten!


Prachtige quilts, waarvan sommige ook te koop waren!


Samen neuzen tussen de lapjes, heel goede aanbiedingen in het kraampje van de Quilthoeve zelf!

Nog meer brocante en achterin natuurlijk gratis koffie, thee en limonade!Van sommige kraampjes kregen we niet genoeg!


Lieve spulletjes, enige cadeautjes!


Of we nog speldenkussentjes nodig hadden, nou dat niet maar wat waren ze leuk!


 Buiten op de grote rekken hingen prachtige quilts te koop!

En het was er gezellig druk!


Leuke ontmoetingen met andere Belgische quiltsters, Inge en Veronique!

 Gesprekken met wildvreemden, die later helemaal geen vreemden bleken maar Facebook vriendinnen en ook lezers van mijn blog, zo leuk!

En dit was dus allemaal buiten!

Binnen was het wel heel erg druk, daar stond men echt in de rij voor de kassa en hadden de verkoopsters hun handen meer dan vol!


Natuurlijk gingen wij allemaal met een tas vol moois naar huis en daar gingen we gezellig lunchen om daarna nog even samen te gaan winkelen! Eerst naar de Xenos waar alle vier de dames met een volle tas vertrokken (dozen en theeblaadjes om borduurtjes in te stoppen!), dan door naar het winkelcentrum voor quiltbladen, gaandeweg slaagde Marleen nog voor een leuke zomertrui en een lange broek en na nog gezellig bij ons thuis ijs te hebben gegeten op het terras (de zon was ook tevoorschijn gekomen) was het tijd voor hun om weer naar het zuiden te rijden, samen met DH heb ik hen uitgewuifd!

Het was een heerlijke gezellige dag, met goede vriendinnen en gezellige ontmoetingen!

Fijne dag!