vrijdag 30 maart 2012

Gestaag verder!

Zo gisteren een bewogen dagje! Hoezo zul je vragen? Wel ik had al een uitslag gekregen van de longspecialist en de diagnose was apneu! Per uur ongeveer zeventien keer ademstilstanden van 40 seconden en daarbij liep het zuurstofgehalte in mijn bloed fors terug! Geen leuke mededeling, want ik kende gelijk het gevolg er moest een CPAP apparaat of te wel een Continous Positive Airway Pressure apparaat komen!  Daar moet ik nu dus mee gaan slapen! Apneu is een heel vervelende en ook gevaarlijke afwijking, een echte sluipmoordenaar en wordt nog al te vaak niet onderkend!


Nu maar hopen dat dit apparaat ervoor gaat zorgen dat ik 's morgens uitgerust wakker wordt!

Verder heb ik terwijl ik zat te wachten aardig wat steekjes gemaakt en ondertussen kwamen de musjes zich te goed doen aan de zaadjes in het raambakje:


Zo leuk dat getik tegen het raam! Maar ook ging het voorspoedig met mijn steekjes, alle onderdelen zijn genaaid en het koppie zit zelfs al vast aan het lijf, maar hoop vandaag de armen en benen te bevestigen en dan het lijfje op te vullen:


Dan als al die delen erop zitten moeten de oortjes er nog op worden gezet, het snuitje kort geknipt en dan kom het allerleukste! Het borduren van het neusje, de mond en de teentjes en het plaatsen van de oogjes! Weet niet of het gaat lukken, maar proberen ga ik het zeker!
Fijne dag!