woensdag 17 april 2013

Iets heel bijzonders!

Kijk eens wat er gebeurde naar aanleiding van de heropening van het Rijksmuseum in een winkelcentrum in Breda!!Echt geweldig leuk, wel even geluid aan doen! 

Eergisteravond kreeg ik een e-mailtje van Co van de Karperhoeve: Of ik gisteren ook kwam borduren! Nu had ik de vorige week de quiltbee gemist omdat ik DS moest rijden naar zijn rijexamen en ik was nog niet eerder naar de borduurbee geweest, maar het leek mij best leuk en dus vanmorgen mijn spulletjes gepakt en op naar de Karperhoeve!
Nu het werd een hartstikke gezellige dag, met tussen de middag een lekkere kom soep en  natuurlijk veel geklep! Een van de dames die ik ook ken van de Hardanger lessen had een paar van haar eerste quilts meegebracht en showde deze, ik had mijn camera niet bij mij en maakte daarom een foto met mijn mobieltje:


Helaas is de tweede mislukt, maar ik was weg van deze die uit tegen elkaar draaiende spiralen bestond opgebouwd uit hexagonen!

En nu mijn steekjes!  Ik had mijn Hardanger sampler meegenomen en zette ijverig steekjes aan de hartjes en 's avonds thuis zette ik ook nog wat steekjes aan het derde hartje:


Ik kan je wel vertellen dat dit wat mij betreft Hogeschool borduren is, de stof is zo fijntjes en daardoor wordt het echt een schitterend werkstuk, maar ook een waar je niet al te lang achter elkaar aan moet werken!

Zo vandaag eerst de boel glad, dan mijn nagels laten doen en vanmiddag boodschappen, maar er blijft vast wel een uurtje over voor wat steekjes, al weet ik nog niet wat voor!

Fijne dag!