donderdag 19 januari 2012

Ik liet het al eens eerder zien..

een paar jaar geleden in mijn oude hobbykamer, maar gisteren zag ik het prikbord bij iemand anders en toen dacht ik, dat kan ik ook weer eens laten zien en bedacht dat ik het pas nog op mijn blog had gezet! Toen had ik het alleen over de AA die er hing, maar wat zit er nog meer op geprikt?


Een schattige geborduurde kaart met Bedankt er op van Marleen, een kanten boekenlegger die ik uit Brugge meebracht, engeltjes die ik kocht en kreeg, het quilthangertje dat ik onlangs voor het sneeuwpopje gebruikte en een schattig hangertje met kaboutertjes dat ik van Joke kreeg en natuurlijk het beeldschone ornamentje dat Jessie voor mij borduurde! Verder hangen er wat foto's van geborduurde harten die ik van het internet haalde en een foto van onze kleinzoon (hangt Jessie's ornamentje voor) Een briefje met daarop de verjaardagen van de bee-leden en nog wat andere dingetjes die mij aan speciale dingen moeten herinneren. Is dat alles wat er hangt? Nee kijk maar eens hier:


Het begon dus met het schattige harten kapstokje dat ik van een medeblogster kreeg en dat is nu aardig dicht gegroeid met gekregen harten! Een paar die eruit springen? Links boven het hartje wat Anita S. voor mij borduurde, rechts daarvan een hartenpopje dat Carine voor mij maakte, de zeepketting met een hele lading zeephartjes en onderaan een metalen hartje dat ik van mijn vriendin Bep kreeg, achter het bloemenhart dat ik van Carine's kleindochter kreeg hangt het hart dat Carine's dochter Veronique voor mij maakte en daaronder dat hart met dat geel, dat komt van Zweden en kreeg ik van Joke. Bovenin het groene hartje was de aankondiging van de geboorte van een nichtje en dat rode werd gemaakt door Janny. Nu de harten die beneden hangen kunnen er dan ook nog wel even bij!


Hier het hartje dat ik met de kerstruil kreeg en links zien jullie het metalen hart dat ik ook van haar kreeg, rechts de schattige vlaspop die ik van Joke kreeg toen ze hier een nachtje kwam logeren!
Zijn dat alle harten hier in huis? Nee!! Er hangen er nog aan aan de diverse kasten hier in huis en er zijn er nog een heleboel die ik maakte voor aan de ornamenten hanger en die daar in Februari weer een plekje zullen vinden! Verder zijn er kussens en quilts met harten, maar die zien jullie in februari wel weer! Ik ga hopelijk weer verder met mijn steekjes vandaag, eerst even een bezoekje aan het ziekenhuis voor een onderzoekje, maar dat zal niet zo lang duren en dan spullen ophalen bij de Gamma en vanavond weer lekker zwemmen!
Fijne dag!