donderdag 22 januari 2015

Soms...

Soms heb je van die dagen, je weet wel je bent de hele dag bezig en er komt geen eind aan je bezigheden en het lijkt alsof je niets hebt gedaan! Wel dat is nu bij mij het geval, ben druk in huis met strijk en huishouden en verder vraagt DH ook veel tijd, samen gezellig een film kijken of zo, natuurlijk heel gezellig maar ik kom dus echt geen steek verder, dus vandaag kruip ik achter Ome Jan en ga eerst wat voorbereidingen treffen voor mijn Franse quilt! Oh je weet niet meer welke ik bedoel, wel deze:


Ik heb ik Frankrijk maar één blok gemaakt, dus het wordt de hoogste tijd om aan het tweede te beginnen:

Dus vandaag maak ik flying geese en daarna zoek ik de lapjes voor het nest en de vogel, dat is wel het leukste van alles toch! En dan morgen op de bee bij Ria ga ik lekker appliqueren!

Fijne dag!

Zo dat ligt klaar!

Gisteravond ben ik nog snel begonnen aan de voorbereidingen van mijn tweede blok, was namelijk helemaal vergeten dat ik 's middags naar de oogarts moest en ja daarna kon ik de eerste uren helemaal niets doen, zag namelijk alles dubbel door de oogdruppels! Waardeloos, maar goed  's avonds was alles weer redelijk normaal en heb ik eerst de flying geese gemaakt en deze daarna aan het andere stuk stof gezet, nu kan ik gaan appliqueren!

Zoals hier rechts moet hij dus worden en zo is hij nu:


Helaas bleek ik van de lichte stof die ik in Frankrijk kocht niet genoeg te hebben dus heb ik een iets warmer lapje gekozen, maar ik vind het wel een mooi resultaat!

Zo nu snel onder de douche, even door het huis raggen en dan op naar de bee met de meiden bij Ria thuis!

Fijne dag!