zondag 14 september 2014

Ja hoor, ik heb nog meer~!

Al twee dagen jullie mee laten genieten van de quilts van de tentoonstelling en nu kwam ik er vrijdag pas achter dat er ook iets hing waar ik zelf aan meegewerkt had! Nee heb hem zelf niet zien hangen, maar ja zo nu en dan liep de route wat vreemd en dan kan dat gebeuren, maar goed hier de bewuste quilt:

Het blok wat ik maakte vond ik terug in het midden, de tweede van onderen!

Helaas zijn er deze keer van mij geen quilts bij, had de foto's laten afdrukken bij de Hema en kreeg ze terug bijgesneden en zowel aan de boven als aan de onderkant ontbrak een stuk van de quilt, daar ik natuurlijk weer eens erg laat was met insturen kon ik niet opnieuw weer foto's laten maken! Volgende keer beter!
 Jammer dat deze zo lelijk hing, want het is wel een heel originele quilt!  Misschien met een latje onderin dat hij beter uit de verf komt!

Weer een die wij allebei bewonderden, de prachtige ruitenrand om de levensboom maakte hem tot een plaatje!
Restverwerking en dan die gave klaproos erop! Geweldig goed geslaagd!
 Van sommige quilts moet een mens wel vrolijk worden! Het thema deze keer was Kringloop en op sommige zie je de letterlijke toepassing en bij andere de figuurlijke, maar steeds meer originele uitvoeringen komen voorbij!

 Zeg nu zelf, dit is toch een perfect hergebruik van stropdassen? Maar wel als je maatje 36 of 38 hebt!
 Geweldig als je dit kunt dragen! Voor mij geen haalbare kaart meer!Hier is de Kringloop wel heel letterlijk genomen! Gaaf toch!

 Hoeveel overhemden zullen hiervoor gesneuveld zijn? Al die verschillende zakjes maakten een geweldig leuke quilt!
 Er waren ook twee dames aan het demonstreren en daar in die zijkapel hing ook dit gedicht.
 Art quilts, normaal niet mijn pakje aan, maar deze vond ik prachtig! The Applecore met een volle appel als applicatie erboven op, zo leuk!

 Hierboven een detail van onderstaande quilt, de schoonheid van deze quilt was zo bijzonder en tot in de puntjes verzorgd!

 Soms doet een quilt je niets, alhoewel hij perfect is gemaakt of bestaat uit duizenden stukjes en soms is hij sober en simpel en raakt hij je meteen!
Zo dat was het weer, zag trouwens op de blog van het Gilde dat er ook quilts in diverse winkels hingen! Eén daarvan hing in een boekenwinkel en wel deze van Marijke:
Jammer dat ik hem gemist heb, want dit was ook weer een wisselquilt van 't Giet oan van vorig jaar, waar ik ook een blok aan mocht bijdragen!

Volgend jaar toch maar weer een catalogus kopen, nu echt teveel gemist!

Fijne dag!