donderdag 6 november 2014

Ik kan beginnen!!

Gisteren wilde ik graag wat stof op de kop tikken, maar waar kun je nu mooie lichtgrijze effen quiltstof kopen hier in de buurt? Wel gelukkig is daar het internet en laat ik nu in Den Haag bij het Quilters Palet precies de juiste kleur op hun webwinkel vinden! Nu ik had echt geen zin om twee dagen op een bestelling te gaan zitten wachten en dus ben ik in de auto gestapt en naar hun toe gereden, kon zowaar voor de deur parkeren! En kijk eens ben ik even goed geslaagd:


De perfecte kleur grijs gevonden en voor de Broderie Persé heb ik dat lapje erboven gekocht, hier komen waarschijnlijk de bloemen voor de hoeken van het middenstuk van en daarnaast vond ik nog twee lapjes waar ik weg van was:


Ze lijken hier lichter dan ze werkelijk zijn, ze benaderen meer de kleur van het behang op onze kamer.
Op hun webwinkel zag ik trouwens ook een heel mooie set met kleine ronde mallen en ze bleken ook een set met grote mallen te hebben, precies de goede maten, dus die heb ik ook maar mee naar huis genomen:


Ik kan dus echt aan de slag en heb als eerste het middenstuk gesneden, morgen laat ik zien wat er verder nog uit mijn handen is gekomen!

Fijne dag!