donderdag 4 februari 2016

Een echte brand!

 We zaten gisteravond rustig tv te kijken en opeens een hels lawaai, brandweer- en politie sirenes en wat kwamen ze vlak bij! Eerst dacht ik aan de flat die achterin onze wijk staat, maar opeens hielden de sirenes op en dat was toch wel vlak bij ons huis, dus ben ik toch even gaan kijken, zou de school in de fik staan? Nee, het bleek een huis in de straat te zijn, weet niet of de mensen thuis waren, maar het was wel een hele opschudding in ons rustige straatje!


Op één hoog zwart geblakerde ramen in de kleinste slaapkamer en even later als de brandweer het raam op zolder open doet stijgt er een dikke rookwolk uit!


En dan is het best eng zo dichtbij, ben blij dat er in ieder geval geen persoonlijke ongelukken waren!


Petje af voor de mannen van de brandweer die hun woensdag avond ineens heel anders doorbrachten dan ze waarschijnlijk verwacht hadden!


Ze waren nog laat bezig met nablussen en weghalen van brandende spullen, zal vandaag wel horen hoe of wat van de buurman, die weet altijd het naadje van de kous!


Nu dat was dus weer even genoeg opwinding, ik hoop dat iedereen vandaag gespaard blijft voor de rode draak en wens jullie een:

Fijne dag!