zondag 6 november 2011

VL-letjes en de Sprokkelquilt!

Ik schreef het van de week al, mijn quilt die ik aan het maken ben van de Vrolijke Lapjes is officieel door Juud omgedoopt tot : Sprokkelquilt!
Ook vandaag heb ik weer zeven nieuwe lapjes te showen, deze kwamen van Juud en Marleen en ook nog een lapje uit mijn eigen voorraad:
Dit was de lap tot nu toe, ook de laatste twee weken zitten er weer aan, de zijde is van mijzelf de andere lapjes dus van Juud en Marleen.

Nu moet ik nog wel een bekentenis doen, ik heb vorige week ook een mooie rode envelop van Anita gekregen met daarin heel mooie lapjes, maar toen ik dus afgelopen weekend een logé kreeg, heb ik de logeer/hobbykamer en de rest van het huis goed opgeruimd en nu weet ik echt niet waar ik deze envelop heb opgeborgen. Kennen jullie dat, je bergt het zo netjes en goed op en je weet even echt niet meer waar je het hebt gelaten, heb al het hele huis op zijn kop gezet, nu ik hoop dat ze snel boven water komen, sorry Anita! Ik hou mij maar aan mijn moeders spreekwoord vast: Wat het huis neemt, geeft het huis weer terug!
Als je nog mee wilt doen met de give-away, dan nog even een reactie achter laten bij vrijdag!
Zo vandaag lekker samen wat films kijken en rustig aan doen, misschien kookt DP wel!
Fijne dag!