dinsdag 14 januari 2014

In de tijd terug!

Gisteren verhuisd van Valkenburg uit een modern en compleet ingericht huisje naar Geulle naar een jaren vijftig/zestig huisje! Geen cv en vloerverwarming maar een gaskacheltje en geen afwasmachine, maar een afwasbakje en borstel! Het is dus even een stapje terug en geloof mij de kacheltjes hier zijn hard nodig, het is hier koud!

Natuurlijk vind Tara dat helemaal niet erg, zij heeft een dubbele vacht en voelt zich prima  op de koude vloer! Wij leggen een dubbele fleece deken onder haar bench om de meeste kou tegen te houden!

Het is wel een heel knus huisje, maar ik ben ook blij dat ik de elektrische deken voor DH heb meegenomen! Ook de tv is nog een ouder model, maar zolang hij tv kan kijken is DH al tevreden! Het is vooral fijn omdat het een stuk dichter bij zijn werk is en nu zijn hotel voor twee maanden dicht is(wintersluiting) wat hem betreft een prima oplossing!


Hier een kijkje in de keuken met de eettafel en het kleine aanrecht, in de slaapkamer ligt zelfs vinyl op de vloer! En aan de tafel zit ik nu dit stukje te schrijven! Maar wat DH het leukste vind? Hier achter is een grote visvijver, dus volgende week gaan de hengels mee naar Limburg!

Vandaag ga ik dus weer terug naar huis mijn vakantie zit erop, heb bovendien een paar afspraken staan deze week en die wil ik wel nakomen!

Fijne dag!