maandag 24 oktober 2011

Borduursteekjes en een prachtig cadeautje!

De afgelopen dagen ieder vrij moment aan mijn borduursteekjes gewerkt en ik heb de eerste letter A al af en de twee begint ook op te schieten, deze zijn bedoeld als proefjes voor mijn nieuwe project en worden geborduurd op 34 draads op de inch, volgend de label dus 7 kruisjes op de centimeter! 

Wel heel erg lastig om te zien, maar het wordt dan zo mooi en ik ben begonnen met de mooie donkerrode Floss van DMC die ik van mijn vriendin Bep heb gekregen. Ik weet nog niet of het bij deze kleur blijft, misschien kies ik nog voor een mooi bruin gemêleerd garen dat ik uit Australië kreeg en dan zal ik er wel bij moeten bestellen. En dan nu mijn bijzondere cadeautje! Kijk eens wat ik gisteren van Mams kreeg:

Dit schattige reticuultje is gebreid met ongelooflijk kleine kraaltjes, het hele beursje is maar twintig centimeter lang! Nu jullie snappen het al, dat mooie beursje heeft een plekje gekregen in mijn lade en helaas moeten er daarom twee speldenkussentjes verhuizen, maar die krijgen een plekje boven op mijn hobbykamer. Ik moet de lade schoonmaken en opnieuw inrichten en dan laat ik jullie wel weer eens zien wat er nu allemaal in ligt! Zo vandaag de logeerkamer in orde maken voor als Joke komt en dan hoop ik wat te kunnen naaien aan de kleren voor de Amish mamma! Fijne dag!