dinsdag 26 maart 2013

Gevonden!

Heb gelukkig mijn camera weer gevonden, hij bleek toch op de hobbykamer van DP te liggen! Niemand weet hoe hij daar terecht is gekomen! Ach ja het kan verkeren!
Maar ik had ondanks drukke werkzaamheden binnenshuis hebbende toch weer wat tijd voor wat steekjes en ook heb ik iets bedacht voor de niet helemaal correct geplaatste letters, nee ze worden niet uitgehaald maar hoe ik het ga doen zien jullie binnenkort dus!


Nog maar acht letters te gaan en het hele alfabet staat erop, ik hoop wel dat ik genoeg garen heb maar ik haal morgen voor de zekerheid een strengetje erbij!

Nu wil ik alleen nog weten waar jullie dit mee zouden combineren? Met donkerbruin of met lichtblauw? De klos heeft een mooie brons/bruine kleur dus donkerbruin past er perfect bij, maar licht of staalblauw zal het misschien wat opvrolijken!

Ben heel benieuwd naar jullie mening!

Straks komt de elektricien mijn Full Spectrumlamp ophangen en wat zal ik daar blij mee zijn, want hij heeft de andere lamp er vorige week al afgesloopt en dus kan ik nu met het weinige licht boven vrijwel geen steek doen en terwijl hij de lamp installeert doe ik de laatste strijk, dan is dat klusje ook weer geklaard.


Fijne dag!