maandag 18 juni 2018

Zit ik te lezen op een andere blog...

en staat aan de zijkant Lida's weblog 2 weken geleden... uuuuuh , dat was dus langer dan ik dacht vandaar nu maar even snel een logje geschreven!

Mmm even nadenken wat ik allemaal heb gedaan en meegemaakt, nu genoeg maar zal jullie niet overal mee vervelen, maar hier zie je het vijfde deel van de Farmers Christmas, die kan dus weer bij de andere liggen tot ik ga afwerken:


Ik heb jaren geleden een heel leuke manier gezien ergens op een blog, namelijk op houten blokken die dan konden worden gestapeld en dat is wat ik wil gaan doen, dus even mijn DH lief aankijken zodat hij de blokken voor mij zaagt!

Nu was ik ook nog naar een héél leuk feestje! Thistles ontwerpen van Liezbeth bestond 12,5 jaar en dat werd gevierd met een hele dag speciaal borduren!


En natuurlijk met taart! Veertien gezellige meiden waren er uitgenodigd en ik was erbij! Twaalf zaten rond de grote tafel, maar Bep en ik zaten apart aan een tafel en konden dus het "gekwek"van een afstandje meemaken:


Maar een borduurfeestje is niets zonder een speciaal daarvoor ontworpen patroontje:


Wacht ik laat het even van dichterbij zien:


Is natuurlijk helemaal in mijn straat dat schattige schaapje! Was niet het enige wat wij kregen, eerst kregen we nog een  patroon met stof en garen van een Amerikaans borduurwerk en later nog een verrassingspakketje waar we zelf een bestemming voor moeten zoeken, spannend! Tussendoor een verrukelijke lunch en bij het weggaan nog een klein zakje met spelden, wat lekkers en een paar lieve knoopjes:


Ik heb er zaterdag dus keihard aan gewerkt, maar gisteren heb ik geen steek meer kunnen zetten want ik moest op stap met DS en zijn vriendin om kastjes te kopen voor een nieuwe keuken bij Ikea! Wel dat was dus een zware klus, het was er druk!!! Maar we zijn geslaagd en konden alles meteen meenemen! Al met al dus best een bijzonder weekend en nu weer de gewone dingen van de dag ondanks WK voetbal gaat hier het leven gewoon door! DH klust buiten aan de tuin waar de grote boom naast het huis is verdwenen, het straatje gedeeltelijk opnieuw is gelegd en er een nieuwe border bij is gekomen met allemaal leuke plantjes en Freddy ongeneerd de bank inpikt en ligt te snurken dat het een lieve lust is (om jaloers op te worden! LOL!)


Een nieuwe week met nieuwe kansen en hopelijk zie ik kans om weer eens naar een museum te gaan er zijn een paar tentoonstellingen die ik graag wil zien, maar voor vandaag is het wassen en strijken geblazen en wens ik jullie nog een:

Fijne dag!