vrijdag 26 januari 2018

Dat verwacht je toch niet !!!

Vorige logje geschreven afgelopen dinsdag en ja ik snotterde nog een beetje maar verder voelde ik mij prima, nog even de e-mails bekeken en toen kwam ik overeind!!! En pats het schoot in mijn rug! Ik liep krom en verhipte van de pijn, dus kalm aan gedaan, pijnstillers genomen (hielpen niet) en 's middags terug naar bed, want als je slaapt ontspan je en kan het eruit gaan! Niet dus! Woensdag naar de fysiotherapeute gegaan, die lieverd zat helemaal vol maar ik mocht in haar middagpauze langs komen en die nam mij onderhanden...... nu kan ik weer bewegen, maar mijn hele rug is beurs en de pijn is er nog steeds, maar ik heb geluk want mijn DH zorgt voor alles! Maar daarom vandaag niet naar de bee bij Ria, jammer!

Maar gisteren voor het eerst weer wat steekjes gezet aan de Via Quidam lap:


en terwijl ik plat lag op bed of bank, maakte mijn DH tonnetjes voor op zijn schip! Denk nu niet dat is niet zo moeilijk, want geloof me ik heb er een munt van 50 ct. naast gelegd om het formaat te laten zien:

 

En dat zijn dus tientallen kleine latjes voor rondom en ook voor boven- en onderop en echte koperen bandjes erom heen!

Ik snap niet hoe hij het voor elkaar  kreeg!


Zo ik ga weer even in de ligstoel en hou mij ook vandaag weer rustig, doe alleen de opgedragen oefeningen en hoop dat ik weer snel de oude ben!

Fijne dag!