zaterdag 2 mei 2015

Bedankt!Bedankt voor alle lieve reacties na het overlijden van mijn moeder, het is echt hartverwarmend hoe jullie met haar en mij meeleefden en nu reageerden na haar dood. Het is weer wennen aan een ander ritme, geen zorgen meer om haar, al draaien mijn gedachten nog constant om haar, maar er volgt nu alleen over een paar weken nog het verstrooien van haar as en dan is een periode van kind zijn afgesloten, want zolang zij leefde bleef ik haar kind.

Ik ben vastbesloten de draad weer op te pakken en weer te gaan handwerken en ben dan ook vandaag eerst naar de quiltwinkel in Naaldwijk gegaan waar ik andere grijze stof voor mijn Briar's Hill heb gekocht! Ja ik weet het, het middenstuk was al af, maar ik was niet blij met de kleur grijs, die was gewoon niet goed, te blauw en dus heb ik andere grijze stof gehaald en ook lag er nog een gaaf boek op mij te wachten en dus kwam ik met dit mooie pakket thuis:


En nu ga ik lekker buiten in de zon zitten genieten van het boek en dan later maar eens uitmeten voor de stofrepen en het middenstuk, ik ben zo blij dat ik opnieuw kan gaan beginnen!

Fijne dag!