donderdag 5 januari 2017

Was het al van plan!

Maar het lukte mij niet om gisteren al een logje te schrijven, weet nog niet waar mijn tijd gebleven is de dagen lijken om te vliegen! Maar ja tussen de bezoeken aan artsen en specialisten door en samen met DH oude series kijken en dan ook nog een huishouden draaiende houden, blijft er zo nu en dan weinig ik-tijd over!
Maar goed gisteren eerst de sneeuwmannen opgeruimd, was ze opeens helemaal zat! Kwam wel door een stukje op FB van Eefs Needle  die was begonnen met haar kerstspullen op te ruimen en plots begon het ook bij mij te kietelen!

 

Heb andere verf gekocht voor de lambrisering, want de kleur grijs was mij te licht en dus gaan we hem een tintje donkerder verven!


Heb de sneeuwmannen uit de stolpen gehaald en andere spulletjes er een plekje in gegeven. Ook het doosje en de houten schelp die DH onlangs maakte hebben een plekje op het tafeltje gekregen!

Ook muis is onder een stolp gezet, ze zit op het houten stuk kaas dat DH voor mij maakte:


En ik doe zo nu en dan wat steekjes aan mijn speldenkussen voor op de standaard die DH voor mij maakte, zal hem laten zien als hij af is! Maar het gaat langzaam want mijn arm speelt nog steeds op en dus zal ik kalm aan moeten doen!

Zo jullie zijn weer bij, ik ga weer verder met de gewone daagse dingen!

Fijne dag!