maandag 26 november 2012

Nee geen steek,

Maar wat dan wel? Nu we zijn naar James geweest! 's Middags zijn we samen met de buren naar Rotterdam gereden en hebben daar genoten van Skyfall, de geweldige film met Daniël Craig in de hoofdrol. MEIDEN WAT WAS DAT GENIETEN!


Ik ben geen echte Bondfan, maar deze film was genieten van begin tot het eind, spannend, interessant en  ik heb mij geen moment verveeld! Heel bijzonder vond ik het gedeelte dat zich afspeelde in Schotland, daar hebben wij afgelopen mei nog rondgereden!De ladies in deze film waren sexy maar niet mierzoet en interessant om te zien en dat vind ik al een heel grote verbetering vergeleken bij eerdere films! Vooral Judi Dench maakte weer grote indruk als M.


"s Avonds bleven de buren eten en DP was weer eens de kok, er kwam een heerlijk gerecht op tafel; Kip in Tomatensaus, gelukkig zit er nog een beetje in de pan, dus we kunnen morgen daar nog wat van nagenieten!

Vandaag fysio en de uitslag van de Röntgenfoto's en 's middags misschien wel wat steekjes met mijn nieuwe machientje, moet nog wel een naam voor haar hebben, heb jij een idee?

Fijne dag!