dinsdag 20 januari 2015

Ja, ja ik weet het ik ben hartstikke laat!!

Maar heus ik was er vanmorgen echt wel bijtijds uit, na douche en ontbijt voor mijzelf, eerst met Tara wezen wandelen en thuisgekomen mijn tas gepakt en in de auto gestapt, want ik had een afspraak met haar ! Nu is het naar Rockanje nog ruim een half uur rijden en met file op de A20 en de A 15 wel bijna drie kwartier maar ach dat was niet erg want ik had ruim afgesproken!


Aangekomen bij haar heerlijke stulpje in het weidse boerenland, werd ik hartelijk ontvangen met koffie en gevulde koek, maar waarom zo maar midden in de week naar Jeannet?
Wel een paar weken geleden schreef ze dat ze in een mooi vest een paar gaten had (ze dacht door motten, maar dat bleek later toch van een rits te zijn gekomen) en daar ik nog een ouderwetse scholing heb gehad met allerlei lessen als stoppen en mazen, bood ik aan haar te helpen en ik geloof dat het aardig gelukt is, ook al was er maar een kleur wol voorradig!

Nadat het klusje geklaard was (zittend in haar heerlijke serre) liet zij mij haar hobbykamer zien en wat was het daar gezellig, er lagen quiltjes, er stonden poppen, er lagen lapjes te kust en te keur, daar hebben we heerlijk nog een hele poos zitten babbelen tot het (ruim) tijd was voor mij om naar huis te gaan en DH van zijn maaltje te voorzien!

Maar ik maakte nog wel even wat foto's van haar hobbystekkie en  geniet maar even mee!

Zo leuk al die scharen in klossen, als verzamelaar kan ik daar dus echt van genieten! Maar ook speldenkussentjes en andere borduurtjes!


Zo hangt daar ook dit stapeltje over een stoel en deze hangt aan de wand, Work in Progress!


Ze is nu druk met het maken van de sterretjes, de eerste twee hangen al op haar prikbord! Het werd dus een heel gezellige ochtend bij Jeannet en ik hoop er deze zomer eens heerlijk op een bee te kunnen gaan en haar atelier te kunnen zien! Nu ga ik snel hier aan de slag en wens je nog een:

Fijne dag!