zondag 2 oktober 2011

Goedemorgen, hier zijn ZVL's!Oftewel de Zeven Vrolijke Lapjes van deze week. Ik vond het iedere keer weer een feestje om er een uit te zoeken en erbij te leggen, wat te denken van een broderietje of oh hier past precies een van de lapjes die ik van Carina kreeg! (tweede van rechts, onderste rij!) en zoals jullie kunnen zien zitten de eerste drie rijen al aan elkaar, vandaag wil ik ook de vierde rij aan elkaar zetten en dan de eerste vier aan elkaar naaien en misschien zelfs al wat naden borduren!
Maar dat hangt er even vanaf! Waarvan? Wel hoever ik met mijn borduurwerkje ben, dat gaat namelijk echt hartstikke goed, kijk maar dit is hoever ik gisteren ben gekomen:
Vandaag dus de aardbeitjes, het laatste blad, de vogeltjes en de andere kleine sierdingetjes borduren, moet toch lukken om dit af te krijgen! Ik heb er zelfs al een mooi oud lijstje voor op de kop getikt:
Ik moet alleen het passe-partout even wat ruimer uitsnijden en dan past het prima. Waar de kringloopwinkel al niet goed voor is, voor €3.50 weet je alles! Ik kocht dit lijstje vrijdagmiddag en zag er gisteren eenzelfde op de markt in Rotterdam, vraagprijs € 15.00! Dus dames voor lijstjes eerst even naar de kringloop! Fijne dag!