zondag 2 juni 2013

De steekjes!

Wel het waren er meer dan ik kan laten zien, ben helaas vergeten van een pinkeep foto's te maken! Maar ja er was ook haast bij, ben heel druk geweest met andere zaken en mijn wisselblok voor Anja v.S. moest ook af en dus werkte ik daar hard aan en gelukkig kwam het best netjes onder mijn handen vandaan:


Heb het nog wel even gestreken voor het in de envelop ging hoor! Ben het zelf even in haar brievenbus gaan stoppen toen ik vrijdag voor het eerst in weken weer naar mijn moeder ging! De afgelopen weken was ik te besmettelijk om bij haar op bezoek te gaan, ze wordt wel heel teer en kwetsbaar en komt ook veel te weinig buiten! Maar ik stuurde regelmatig kaarten en ook een uit Amsterdam en daar wordt ze zo blij van!

Ook maakte ik mijn peren af, was nog een heel gepieker hoe ik een en ander ging afwerken: stop je er een stokje in als steeltje of maak ik met bruin lint of koord een lusje om ze op te kunnen hangen, het werd het laatste, want het idee van een perenboon vind ik wel heel erg leuk!Moet ze nog een beetje in fatsoen vormen hoor, maar dat komt van de week wel!
Trouwens er stond van de week weer een nieuw patroon op haar blog, peer nr. 10 dus ik kan voorlopig vooruit! Bovendien heb ik zelf een Nederlandse peer ontworpen, binnenkort zien jullie die wel verschijnen!

Ook maakte ik eindelijk mijn tas af, kocht een andere beugel in Frankrijk en daarom moest de tas wel worden aangepast en zo is hij geworden:


Dus al waren het niet veel steekjes, drie affo's zijn toch  ook niet te versmaden!

Fijne dag!