woensdag 26 juni 2013

Weet je wat het rare is?

Er zit ergens een foutje, maar als ik tel dan kloppen de afstanden wel en dus snap ik niet waar het nu precies fout is gegaan met mijn DJ en dus heb ik maar een kleine aanpassing gemaakt en nu lijkt hij weer te kloppen! Ach ik maak mij maar niet druk meer erover en ga lekker verder met mijn steekjes:


Verder wil ik vandaag achter Ome Jan kruipen, want het is er deze week niet van gekomen, ondanks alle goede voornemens en dan moet ik ook postzegels kopen, want wat er mee gebeurt, geen idee maar ze vliegen de deur uit en dat terwijl het echt geen postduif zegels zijn!

Verder kreeg ik leuke complimentjes over het kussentje dat op de bank lag, daarom laat ik het even van dichtbij zien:


Hierbij voor iedereen die veel borduurt of ander handwerk maakt en daarbij met een elleboog op tafel rust een tip!! Gebruik zo'n klein kussentje eronder en het voorkomt heel veel ellende! Ik kreeg een ontsteking in mijn bovenarm bij de aanhechting van de pees en dat bleek te komen door de harde ondergrond, sinds ik dit kussentje gebruik, geen greintje last meer gehad en het is ook nog eens heel leuk om te maken!

Dan heb ik een paar weken geleden nog een pinkeep afgemaakt,
het borduurtje lag al lang te wachten en het werd dan ook hoog tijd om hem af te maken en ik ben blij dat hij bij de juiste persoon terecht is gekomen!

Zo ben benieuwd of mijn plannen vandaag wel lukken, mijn mond doet geen pijn meer en zelfs mijn rug houdt zich netjes, dus moet toch lukken!!

Fijne dag!