donderdag 6 oktober 2011

Winter tafereel.. vervolg!

Gisteren weer even bezig geweest met mijn winter tafereel, er moesten nog wat dingetjes aan gedaan worden, zoals: de vogeltjes moesten nog een plekje krijgen, het bessenstruikje nog worden geplaatst en de krans moest nog worden opgehangen. Dus omdat ik gisteren toch nog wat borduurzij in moest slaan voor mijn nieuwe borduurtje gelijk ook maar wat lijm gehaald en daarna aan de slag. Kijk zo ziet deze kant er nu uit:
Zie je de vogeltjes op het hek en op de struik in de vaas, ik vind deze kant nu best heel leuk geworden en er zal waarschijnlijk niets meer bijkomen. Voor de andere kant ging ik op zoek naar een sneeuwpopbeeldje, maar daar kon ik dus niet voor slagen en toen ik dit schattige meisje zag, dacht ik dat zij er wel in zou passen::
 Maar helaas toen ik haar in het tuintje zetten bleek ze toch echt te klein, ze had minstens een paar centimeter groter moeten zijn, dus ik ga maar weer verder op zoek naar of een sneeuwpop of een iets groter kinderfiguurtje!

Maar gelukkig heeft het geen haast, het is tenslotte pas herfst en dus heb ik alle tijd om verder te zoeken en anders moet er maar een van mijn Jim Shore sneeuwmannen een plekje in krijgen. Zo ik ga weer verder met mijn huishoudelijke klusjes (strijken en een kast schoonmaken) en dan misschien nog wat steekjes aan mijn nieuwe borduurtje, fijne dag!