vrijdag 21 december 2012

Klein en lief!

Nee geen klein schattig kindje, maar wel een klein schattig rolletje! Kijk maar eens hoe leuk mijn sneeuwmannen rolletje is geworden:


Het lint lijkt nu heel anders van kleur dan in het echt, maar waarschijnlijk ga ik er toch wit lint voor halen, past mooier bij de rest ook! Er moeten ook nog twee bedeltjes op komen, maar die ga ik er op mijn gemak bij zoeken, dus dat kan nog wel even duren, dat zien jullie t.z.t. dan nog wel!


Vandaag is het een speciale dag volgens de Maya kalender, ben dus heel benieuwd wat voor omslag er te gebeuren staat! Nee het wordt echt niet het eind van de wereld, dat geloofden de Maya's zelf ook niet, maar wel dat er een verandering komt. Ik ben in ieder geval van plan een groot gedeelte van deze dag met borduursteekjes door te brengen en ik niet alleen, we gaan gezellig met een hele groep steekjes zetten bij Crownstitches, pot luck gaat mee dus dat wordt een heel leuke dag om deze gebeurtenis te vieren! Foto toestel gaat ook mee, dus ik kan jullie morgen vast heel leuke creaties laten zien!

Fijne dag!