donderdag 2 januari 2014

De eerste dag zit erop!

En wat voor dag ... eerst lekker uitgeslapen.... nu ja wel even tussendoor eruit om Tara uit te laten, dan ontbijten met zijn tweetjes, DS was bij zijn vriendin blijven slapen, nadat ze de jaarwisseling op haar werk hadden door gebracht! Raar? Welnee, zij werkt in de geestelijke gezondheidszorg en daar het alarmsysteem reageert op de luide knallen van vuurwerk was het zaak dat in iedere wooneenheid iemand van de verzorging aanwezig was en het systeem kon worden uitgeschakeld! Maar aan het eind van de ochtend kwamen ze hier nog wat bolletjes opeten en daarna gingen zij samen met Pa naar het "nieuwe" huis van DS, Pa had het nog niet gezien!

En ik ... ruimde op, maakte schoon en zoog en daarna ging ik naar Buuf om de trouwfoto's te bekijken! Nu wil DH niet met een foto op mijn blog dus ik kan jullie geen officiële trouwfoto tonen, maar hier de reden dat ik een hele zwarte tas uitzocht en niet de rood/zwarte! Jullie zien het zeker wel, hij zou echt vloeken bij mijn jas!

Maar ik kan jullie wel even laten zien wat ik droeg:

Een zwarte bloes met een zwarte rok en een brons/grijzig jasje en daarbij hoge hakken en kousen met naad!

Natuurlijk bleven die niet mooi recht zitten, maar ik trek die dingen ook echt nooit meer aan!

Dus toch wat foto's van onze trouwdag!

Zo en nu ga ik eerst even bellen met de nageldames, heb gisteren bij het leegmaken van een fotolijst mijn duimnagel dwars door midden gescheurd! Auuuuuuuuuuuu!

Fijne dag!