woensdag 11 december 2013

Of ik een verzameling heb?

Dat was de vraag van Trudy twee dagen geleden toen ik mijn nieuwe sneeuwman liet zien en daar moet ik dus echt met ja op antwoorden! Hebben anderen Kerstmannen of andere poppen, bij mij zit het 's winters vol met kouwe mannen! Kom maar eens mee, dan doen we een rondje beneden!
In het toilet is Karel niet meer de enige, anderen zijn er bij gekomen :


Op de plek waar eerst de grote engel hing hangt nu deze nep vogelkooi en daar hebben acht sneeuwpopjes een plekje gevonden en op de rand naast Karel dollen deze drie kleintjes:


Een eindje meer naar links staat deze olijkerd op zijn knijper:


En aan de overkant waar anders een borduurtje hangt met sleutels en sloten hangt nu deze gestitchte sneeuwman:


In de huiskamer bivakkeren op het tafeltje onder de tv dit driemanschap:


En de beer is verjaagd vanonder de stolp en deze drie donderstenen hebben zijn plekje ingenomen:


 En ook in de keuken aan het wildrek heeft een sneeuwman een plekje gevonden tussen de harten:


En dan mijn allerlaatste aanwinst, deze houdt de wacht op de sitetable in de gang, toen ik deze gisteren tegenkwam viel ik voor hem als een blok!


Hij is van plan lekker in de sneeuw te gaan spelen, hij heeft zijn slee al in zijn hand:


En ja ik heb er nog veel meer, neem alle geborduurde exemplaren maar die nog een plekje moeten krijgen in het hartenkastje:


 Dit zijn ze niet allemaal, maar naast geborduurde maakte ik ook nog allerlei andere sneeuwpoppen en deze zijn nu in Mams haar kamer en maken het daar gezellig:


Zo dat was dan mijn rondje sneeuwpoppen, zijn ze het allemaal? Nee ik denk dat er later nog wel meer boven water komen, maar ik kan nu dus volmondig zeggen, ja ik verzamel sneeuwpoppen!

Fijne dag!