vrijdag 8 maart 2013

Een dag van affo´s!

Gisteren ondanks dat ik nog steeds niet helemaal in orde ben toch wat dingen tot een goed einde gebracht! Het ging met horten en stoten maar als eerste werd mijn borduurtje afgewerkt tot een leuk label voor aan een ring waar borduurgarens aan worden gehangen:


Best leuk geworden vind ik, ik heb er geen initialen bij geborduurd, vond het zo al genoeg, misschien maak ik die nog aan de achterkant ..... ooit!

Daarna kwam ik er eindelijk toe om verder te gaan met mijn tweede mugrug voor de swap en daar deed ik ´s avonds de laatste steekjes aan, dus die kan vandaag op de bus:

Op een paar borduursteekjes en de bies na is hij helemaal met de machine gemaakt , ik vind het wel een gezellig ding geworden, dus die gaat samen met de andere die ik al eerder maakte naar de U.S.A.! Weer een swap afgewerkt!

Ook zijn de enveloppen van de wisselquilt gisteren bij de anderen in de bus gevallen, dus ik ben heel benieuwd wat er de komende weken in de bus gaat vallen.

Vandaag even langs Mams, het is de geboortedag van mijn zusje en dus zal het wel een bezoek worden van het ophalen van herinneringen, zij werd maar 51 jaar oud.

Fijne dag!