zaterdag 8 mei 2021

Ongelooflijk maar waar!

 Nee ik jok echt niet, maar hij is echt af! Wat? Nou de top van de Hand & Heart quilt! Dat is vlug zeg jij misschien, maar ik vind 7 jaar toch wel erg lang! LOL! Ja heus ik ben op 13 mei 2014 in Frankrijk eraan begonnen en nu op de 8e mei is de top pas af, maar ach beter laat dan nooit! Ja en ik ga hem de 20e wegbrengen naar de North Sea Quilters om hem te laten quilten, want hoe graag ik het ook zou willen, quilten is voor mijn handen geen doen meer, maar ik heb al meerdere door hen gequilte exemplaren gezien en dat wordt dus echt een geweldige quilt straks! Wat? Oh je wilt hem dan wel even zien? Oké! Trompetgeschal aub.... teteretet:

Jeetje wat ben ik blij dat ik hem echt helemaal af heb en daar mag ik mijn vriendin Beppie wel voor bedanken want zonder haar voorstel om samen aan deze quilt te gaan werken was hij waarschijnlijk nog veel langer blijven liggen! Oh en mijn DH voor zijn advies voor de hoeken en voor het ophouden!

Wel ik heb de smaak weer te pakken en werk nu aan blokje 6 van de Snipperquilt, dus daar zien jullie binnenkort wel weer iets van.

Dan was ik zo gelukkig om de afgelopen week op Marktplaats een mooi antiek speldenkussen op de kop te tikken en dat kwam gisteren dus met de post binnen en ik ben er dolblij mee!


Heb hem maar even op de tafel vastgezet, zodat hij mooi op de foto kon, maar nu staat hij te pronken in de hoekkast bij mijn andere verzamelde naaispulletjes, maar de laat ik een andere keer wel weer eens zien!

En natuurlijk zat mijn DH de afgelopen week ook niet stil, momenteel maakt hij dus houten dieren voor het vermaak van de kinderen in het verzorgingshuis, om daar de tuin wat vrolijker mee te maken, maar ook is hij bezig aan een scharenhouder voor mij, ben heel benieuwd hoe die gaat worden, maar dat zien jullie dus een volgende keer!

Nog even een kijkje in de tuin en meegenieten van de rozen die ik van de week voor mijn jarige eega kocht, oké dan hier nog wat foto's:

De witte Rododendron bloeit al, maar de rode ernaast heeft pas één knop die open gaat.

De bloemen zijn bij openen roze, maar zo dra ze helemaal open zijn worden ze wit.

Zo jullie zijn weer bijgepraat en ik ga dit weekend genieten van mijn boek, heerlijk deel 7 van de Zeven Zussen!

Fijn weekend!