woensdag 9 november 2011

Weer wat mooie lapjes!

Meiden kijk nu eens wat ik gisteren van Lia heb gekregen voor mijn sprokkelquilt, ze zaten in zo'n heerlijke zachte vlop en ploften in mijn bus:


Zijn ze niet beeldschoon? Ze zijn 12 x 12 cm, dus ik moet ze wel even bijsnijden, ik werk met 10 x 10cm. lapjes, maar dat heb ik er dus graag voor over en wat zeggen jullie van die enige kaart? Lieve Lia ik ben dolblij met de lapjes en heb ze nu al bij de andere gelegd, dus kan ze niet kwijtraken! Ik ben ondertussen wel druk bezig met het borduren van de naden van de lap en nu aardig bij, maar dat zien jullie wel bij een up-date!
Het grootste gedeelte van de tijd zit ik aan de tafel en ben druk met mijn eerste pakje voor de Kerstruil, ehh néé je mag het nog niet zien, dus kom niet dichterbij! Ook staat mijn doos met borduurzij op tafel, zo nu en dan een paar steekjes, niet teveel want dan komt de trommelaar weer terug, heb net een heel stuk achteruit geborduurd en daarna lekker met Tara gewandeld om mijn hoofd weer wat rust te geven!
Het gaat al beter hoor! Straks gezellig bij Daantje op de koffie, wel even kijken of ik nog wat lekkers voor haar viervoeters heb! Fijne dag!

P.S. Ik zit weer te glimmen, kijk eens hier!