maandag 5 november 2012

Ik ben zo'n sufferd!!
Heb net de Singer 160 afbesteld, had helemaal niet goed gelezen dat het een 110 volt machine was!! Dus gelukkig was hij nog niet verstuurd en kon ik de koop annuleren, de tas laat ik wel komen die kan ik misschien voor een ander machine gebruiken!
Dus meiden een dikke streep door mijn wens! Jammer hè!
Gelukkig kwam er van haar een waarschuwing! Martine BEDANKT!

Geen steek gedaan!

Sorry maar echt het hele weekend geen steek gezet, ook niet uitgehaald want hier werd gewerkt!
DP was druk met het toilet en ik leek wel een echte huisvrouw, want ik heb wat gezogen en gestoft en ook vandaag is dat weer mijn pakkie an!

Vanmorgen naar de fysio en vanmiddag komt er iemand wat installeren en ja dan zal er weer worden geboord en gedaan en mag ik weer opruimen, maar ik hoop toch ook wat borduursteekjes te zetten! Ik keek even op mijn oude blog en vond er een paar foto's die nog nooit op dit blog te zien waren en dacht dat ik jullie daar maar mee moest vervelen!
 Rechts de eerste pinkeep die ik maakte en die hier nog steeds in huis hangt. Links het eerste needlerolletje dat in de tafel ligt te pronken!


Verder deed ik twee keer mee met een hartenruil en deze twee harten hangen dus bij anderen maar ik wil nog steeds een keer zo'n hart voor mijzelf maken, maar dat zal nog wel even duren voor ik daar aan toe kom!


Vandaag hoop ik wel Ome Jan aan het werk te zetten en wat speciale harten te maken voor aan mijn ornamenten hanger,  maar deze keer niet allemaal de gewone standaard hartjes die opgevuld worden als kussentjes maar deze worden net wat anders, maar dat zien jullie dus morgen wel weer!

Fijne dag!