maandag 19 november 2012

Bezige zondag!

Belofte maakt schuld en dus ben ik gisteren aan de slag gegaan en heb mijn blokken gemaakt voor de Sandy-quilt-block-drive voor de slachtoffers van de storm en deze zitten nu in een envelop en gaan vandaag op de post, in mijn geval naar Canada waar mijn teamleider zit die van een aantal blokken quilttops zal maken en daarna gaan ze naar Amerika waar ze zullen worden gedubbeld en gequilt! Bij de laatste briefing las ik dat er al 1800 blokken zijn toegezegd!


De bedoeling is dus dat het Wonky Tonk blokken zijn die omrand worden door een donkere rand, zwart, bruin, donkerblauw of grijs. Wil je ook nog meedoen? Dan kun je hier je eigen aanmelden:
http://quiltinggallery.com/quilters-fun/sandy-quilt-block-drive/
Geef daar je naam op en het aantal blokken dat je wilt maken en dan krijg je binnen korte tijd een berichtje waar je blokken naar toe moeten, heb je nog genoeg restjes, wat let je!

Terwijl ik boven bezig was, was DP beneden aan de slag, kijk eens weer wat stappen verder in het toilet:

 

Het lampje is opgehangen, het deksel zit op de bak en ook de ketting met trekker zit eraan (ja een witte porseleinen met Pull erop!) en de wc rolhouder heeft ook zijn plekje gevonden, de bovenrand van de lambrisering zit ook op zijn plek, maar die staat nog in de grondverf, maar dat wordt van de week dus allemaal afgewerkt en ook de pot komt dan op zijn plek te staan, daar moet voor geboord worden, maar dat doen we dus niet op zondag.

Ik heb gisteren geduimd, dat die aardige mevrouw de andere spulletjes op de kop kan tikken en ik dus een telefoontje krijg dat ik ze vandaag of morgen kan gaan ophalen!  Ik denk dat ik voor het eind van de week jullie wel foto's kan laten zien van een helemaal af toilet!
Oh ja en onlangs kwam er ook een nieuw horloge voor mij binnen, eenzelfde als onlangs was gestolen en wat wij na veel zoeken toch vonden op het internet, DP kocht het en heeft gisteren de band op maat gemaakt en ik ben er dolblij mee!

Zo straks fysiotherapie en verder ligt er na een weekend wassen draaien natuurlijk weer een flinke berg strijk. al met al genoeg te doen vandaag!

Fijne dag!