maandag 27 februari 2012

Is het nou rommel of niet?

Zag gisteren op haar blog de gezellige spulletjes op tafel als ze bezig met haar quilts, nu dat bracht mij op het volgende idee! We laten soms zien hoe alles eruit ziet als we een nieuwe hobbykamer hebben of als we druk aan het verhuizen of opruimen zijn, maar hoe ziet het eruit als we de kamer "glad" hebben en waar laten we dan onze spulletjes? Nu ik heb een stel tasjes die door diverse blogvriendinnen zijn gemaakt en eigenlijk constant hier hangen:

Gewoon aan de rugleuning van mijn stoel! Verder heb ik een tafeltje naast de bank waar mijn quiltwinkeltje op staat en daar onder berg we ook een lading spulletjes op:


Boeken waar we in aan het lezen zijn of die we nog willen lezen, een doos met borduurstof en twee dozen met borduurzij en natuurlijk mijn steunkussentje! Een doosje met wat lapjes stof om te appliceren en rechts mijn schootkussen tafeltje en twee laadjes erboven waar ook van alles in gepropt zit! Maar het is wat mij betreft geen rommel meer een teken dat er hier in huis geleefd wordt!


En op tafel blijft mijn borduurtje als het even kan liggen tot dat we de tafel gaan dekken en alles weer in het tasje aan de leuning wordt gehangen. Zo zal het denk ik bij de meeste van ons wel zijn en dus genieten we van de "rommel" en maken dingen die wij en anderen mooi vinden en ondertussen liggen er overal in huis draadjes en lapjes en genieten wij daarvan, zo ook weer vandaag toch? Fijne dag!