dinsdag 30 april 2013

Een héél bijzondere dag!

Ik ben niet echt Konings gezind, maar ik neem wel mijn petje af voor Beatrix, wat heeft zij het geweldig gedaan de afgelopen 33 jaar en ik keek dan ook gisteravond naar haar rede en was diep onder de indruk en vooral haar woorden dat haar keuze van echtgenoot de beste was die zij in haar leven ooit had gemaakt, dat maakte op mij de meest indruk. In ons huis dus geen vlaggen,  oranje kronen of andere excessen, maar simpel dit:

Appeltjes van Oranje, een blikje pepermunt of eigenlijk moet ik zeggen een pepermuntblikje want het is al leeg en dan dat Oranje Wuppie, is alles wat hier in huis oranje is, op mijn sjaal na en die zal ik morgen dan ook omdoen:

Verder hebben wij gisteren een bezoekje gebracht aan het tuincentrum  en daar heb ik wat foto's gemaakt van dingen die mij opvielen, wat te denken van deze klossen? Niemand verwacht toch klossen met katoenen kant in een tuincentrum!



 Of wilde je nog een hartje? Nu die zijn er te kust en te keur van heel klein tot de enorme knapen die je links op de foto ziet staan en als je niet in de harten bent, dan kun je nog altijd een Bhoeda beeld kopen voor in je tuin, al hebben deze massaproducten weinig met Bhoedisme te maken!

Maar later ging ik nog even wat boodschappen doen in het winkelcentrum en daar zag ik dat wij vandaag niet alleen het Koningslied gaan zingen, maar daarna moeten we ook allemaal gaan dansen de Maxi tango, hier heb je de stappen die groot op een winkelruit waren geplakt!:


Ik wens iedereen een heel bijzondere Koninginnedag en ook al pak je jezelf niet in oranje kleding en ga je niet hossen , maar ga je net als ik voor de buis zitten, toch een heel

Fijne dag!