zaterdag 12 mei 2012

Heerlijk dagje is gekomen!!!

Ja hier keek ik dus al weken naar uit naar deze dag, want vandaag ontmoet ik meerdere quilt en andere blogvriendinnen! 's Morgen naar de boekpresentatie van Marijke van Ooijen in Honselersdijk, zij maakt geweldig mooie dingen, maar sorry voor haar ik ga vooral om Sonja te ontmoeten! We kennen elkaar alleen van het bloggen, maar we volgen elkaar al langere tijd en ja dan lijkt het soms alsof je elkaar al jaren kent!Mijn foto

Kijk dit is een plaatje van haar blog, ze is echt super romantisch en maakt prachtige composities in haar huis. Meestal gebruikt ze wat rozige, crème en vergrijsde tinten,  al moet ik zeggen dat ik dat een poosje geleden ruw heb verstoord door haar een rood hart te sturen! Gelukkig kwam het toch goed terecht want ook daar maakte ze weer een mooi plaatje van in haar keuken!     
En's middags ga ik naar haar trunkshow en daar kijk ik dus al maanden naar uit! Bijna gooide onze vakantie roet in het eten, maar DP was zo lief om een dagje eerder naar huis terug te gaan! Niet vergeten mijn fototoestel mee te nemen!
Maar over die vakantie gesproken, kijk eens wat ik op de tweede dag in Edinburgh tegen het lijf liep!!
Nee zijn rokje waaide niet op al was het er koud genoeg voor, maar het was droog en zelf liep ik ook in een Schotse ruit, ik kreeg deze mooie omslagdoek van DP met een prachtige broche van tin erop en wel helemaal in quiltstijl een Keltische knoop! Ook kochten we een mooie speld voor Mams voor a.s. zondag Moederdag!
We wandelden samen op de Royal Mile, waar ieder jaar een hardloopwedstrijd wordt gehouden, zag deze al meerdere keren, maar had geen idee dat het daar zo stijl opliep naar het kasteel boven op de heuvel!We hebben dit kasteel niet bezocht hoor, we vonden het daar nu eigenlijk veel te druk, bovendien hebben we nog steeds het plan om eens naar de taptoe te gaan die daar jaarlijks in augustus wordt gehouden!

Maar ik loop weer eens op de dingen vooruit, die dag staken we de grens van Engeland en Schotland over bij het plaatsje Coldstream waar we dus dat mooie schilderij kochten, maar dat kan ik pas laten zien als het thuis aan de muur hangt!
Maar het stadje lag ook op een schitterende plek en dat wil ik jullie wel even laten zien:


Hier kijk je op neer als je de brug het stadje in volgt en zien jullie die man die daar staat te vissen? Het was echt een geweldig uitzicht! Nu wil ik jullie nog iets laten zien, want zowel in Engeland als in Schotland stond er zoveel moois in bloei! Kijk eens naar de velden vol helder geel van de koolzaadbloemen:


of de bermen die gloeiden van de bloeiende brem!


Ik kon er honderden foto's van maken, maar wist al meteen dat ik de schoonheid van dit prachtige landschap niet echt kan overbrengen!

Zo dit was het weer even voor nu, ik moet snel het eten gaan klaar maken en dan ga ik met volle teugen genieten van deze speciale dag! Jullie ook allemaal: Fijne dag!!