vrijdag 26 juli 2013

Gewoon doorgaan!

Gisteren was het onze dag om te gaan zwemmen en dus lagen buuf en ik al om half tien in het wat koudere water van het buitenbad, maar wel heerlijk in de zon! Zo nu en dan begon het water te borrelen en kreeg mijn rug een lekkere massage, iets wat ik wel gebruiken kon want ik was nog steeds niet helemaal honderd procent. Daarna was het tijd voor het meer serieuzere werk en deden we onze oefeningen in het warme binnenbad en toen merkte ik pas goed dat ik nog niet op mijn best was, ik was na afloop doodmoe, maar best heel tevreden dat ik had volgehouden! De rest van de dag rustig verder gegaan en zelfs
´s middags toch weer wat steekjes gezet en het blokje af geborduurd waar ik aan was begonnen en besloten toch verder te gaan met de middeltint groen:


Ik denk dat het toch een mooi vloeiend geheel zal worden en nu zit ik alleen even uit te vogelen of ik het volgende blok met de lichtste groene eerst zal maken of netjes weer het rijtje af zal gaan werken!!
Ach ik zie wel hoever ik kom en misschien doe ik vandaag wel heel iets anders, vond een leuke tekening op het net die heb ik afgedrukt, moet hem even aanpassen maar ik denk dat ik er een heel leuke stitcherie en later een heel leuk cadeautje van kan maken!

Fijne dag!