zondag 9 september 2018

Zo'n speciale week!

Wat een bijzondere week was het voor mij! Ik herdacht mijn Mams op de dag dat zij 100 zou zijn geworden en vandaag mijn vader want hij zou nu 98 zijn geworden. Ik denk met veel liefde aan hen terug!

En dan kwam er dat mooie pakket uit Australië en daar kan ik dus volop van genieten! Maar dat showde ik al, maar ik liet jullie nog niet het mooie boek zien dat ik van Christine kreeg!


Jullie snappen zeker wel dat het nu ontzettend kriebelt om daar mee aan de gang te gaan, maar ik maak eerst mijn borduurtjes af van de Farmers Christmas, heb deel 6 bijna klaar maar deel 7 en 8 zijn ook binnen gekomen van de week!

Maar ik deed heus nog meer! Ik ging heel gezellig met mijn vriendinnen Anja en Bep en mijn dochter Audry naar Deventer!


Omdat we tenslotte allemaal een dagje ouder worden had ik besloten er twee dagen over te doen, want op één dag heen en weer plus de tentoonstelling bezoeken is iets teveel van het goede en dus gingen we donderdag op het gemak naar Deventer en begonnen daar na het inchecken met een lekker bak koffie en Deventer koek:


Daarna naar de kerk en zagen daar deze prachtige quilts:

 Ik weet niet ze heeft gemaakt, maar heb er gewoon van genoten en foto's gemaakt, nee echt niet van alles maar van die mij het meest aanspraken!


 Zo kunnen jullie ook meegenieten toch!
 Ik vind commentaar gewoon overbodig en dan: smaken verschillen, zo viel mijn dochter voor deze en ik weer voor andere!Nu denk je natuurlijk dat dit het was??? Maar nee, ik kon er één niet overslaan want ik wist dat de Siggyquilt van Willeke er hing en die moest dus op de foto:


Nee ik kreeg hem er niet helemaal op, maar rechts bijna onderaan zag ik wel de mijne zitten, dat was een van der eerste siggies die ik verstuurde!

Nu daarna terug naar ons hotel om even bij te komen:


Heb ik dat kind netjes opgevoed, haar schoenen niet op het bed! LOL!

's Avonds liepen we echt tussen de buien door naar een Turks/Koerdisch reataurant waar we heerlijk hebben zitten smullen:


Heel apart die echt Turkse verlichting!


mmm... Linzensoep!

Na het eten terug naar het hotel waar we elkaar welterusten zeiden en in ons bed kropen, we waren echt afgedraaid!

De volgende dag gingen we weer terug naar de kerk, want Bep moest nog wat lapjes ophalen die niet voorradig waren en zij had ook afgesproken met Willeke en wat was het leuk om haar weer terug te zien!


En dus gingen we nog even samen op de foto, dat is weer een heel leuke herinnering!

Nu en toen was het tijd om onze bagage op te halen en naar de auto te wandelen want daar zou mijn dochter door haar lief worden opgehaald! Ik kon haar nog even mijn cadeautje geven dat ik voor haar,  Bep en Anja had gemaakt:


Speciale jam en suikervrij sap, want eerlijk is eerlijk het was al zoet genoeg zonder suiker! Maar had wel heel leuke potten en flessen op de kop getikt!

En toen weer naar huis, eerst Anja, dan Bep en toen zelf naar huis waar ik met gehuil van Freddy werd begroet, wat was hij door het dolle! Hij is nu één jaar bij ons, maar vindt het nog steeds niet leuk als één van ons weggaat.

Nu vandaag mag ik uitrusten en genieten van alle impressies en ook van mijn borduurtje van de sneeuwmannen waarvoor ik van Beppie het schattige hangertje kreeg en nog twee neusjes die ik tekort kwam!


Ik denk dat ik jullie nu wel genoeg heb verteld en ga lekker in mijn stoel een beetje zitten lezen en dan is het alweer tijd om het eten klaar te maken, maar ik wens jullie alsnog een:

Fijne dag!