zaterdag 6 december 2014

Volle vrijdag!

Gistermorgen bijtijds op, wandelen met Tara en na het ontbijt naar Schiedam voor onze bee! Helaas moest Bep na een klein kwartiertje al weer terug naar huis omdat een deur kapot was gegaan en niet meer kon sluiten en dus waren Ria en ik toen nog maar met zijn tweeën, maar we maakten het toch gezellig en ik keek met bewondering naar de stapel sterren en bloemen die zij al af heeft voor haar Briar Hill:


Prachtige stofjes en kleurtjes gebruikt zij! En ik borduurde weer aan mijn Kerstkous, maar dat zien jullie wel weer over een paar dagen, want één enkel randje is niet erg bijzonder om te showen! Maar 's avonds besloot ik eerst eens lekker te neuzen in het boek van Marie Suarez dat ik van Carine kreeg en ik besloot voorbereidingen te treffen voor een leuk klein wandkleedje en dus kopieerde ik het voorbeeld en knipte daarna de patroontjes uit:


Het meeste vilt zit bijgevoegd, alleen voor de geruite stukjes moet ik even kijken wat ik daarvoor kan gebruiken, nu daar kom ik misschien vandaag wel verder mee, maar ik wil vandaag eerst weer eens wat aan mijn randjes doen, want ik loop nu wel erg ver achter en ik wil eind van het jaar helemaal klaar zijn!

Fijne dag!