donderdag 4 oktober 2012

Mijn steekjes en een vervulde wens!

Zoals beloofd laat ik jullie mijn steekjes nog zien die ik dit weekend maakte, inderdaad dit weekend want op wat steekjes gisteren na is er verder nog geen steekje gezet! Eerst mijn quilt waar ik menig uurtje steekjes in heb gezet:


Ik heb alle omrandingen nu aan beide zijden doorgepit en wat wat een klus was dat, ben nu druk bezig met het doorpitten van de blokjes ertussen!


Ik vind het zo gaaf worden! Ja sorry hoor, maar het is ook zo lang geleden dat ik een grote quilt met de hand quiltte!

Nu was ik van plan aan de stitcheries te werken van de In Full Bloom, maar ja dan moet je wel je spullen meenemen en ze niet thuis op je werkblad laten liggen! Gelukkig had ik ook een patroontje van Blackbird designs meegenomen en dus ben ik begonnen aan een nieuw borduurtje:


Ik maak het met dezelfde kleurtjes als het vorige borduurtje en ik doe dat expres omdat ik met beide borduurtjes speciale plannen heb!
Nee die vertel ik nog niet, dat zien jullie t.z.t. wel!

Nu de wens die werd vervuld! Gisteren kwam er een speciale stoel voor DP, een waar hij al een hele poos graag in wilde zitten en ik vind hem ook prachtig! Het duurde een tijdje voor we er een vonden die we allebei mooi vonden! Maar deze is dus helemaal naar ons zin!

En dan is het vandaag ook nog eens feest hier in huis, want het is niet alleen dierendag, het is ook Tara's verjaardag! Ze is al weer twee jaar vandaag! Straks laat ik een foto van haar maken bij de fotograaf en natuurlijk komt er ook een heel speciale traktatie! En natuurlijk mag ze ook naar haar favoriete tv programma kijken: De hondenfluisteraar!


Zo vandaag weer zwemmen en vanmiddag naar Mams, al met al weer een volle dag voor de boeg!


Fijne dag!