donderdag 12 mei 2016

Het nieuws was heel erg leuk!

Dat heb je soms, niets groots maar toch een heel leuk nieuwtje was dinsdag op zowel de radio als de tv te horen; Sinterklaas komt dit jaar aan in Maassluis! Eigenlijk niets ongewoons toch, dat gebeurt tenslotte ieder jaar, maar deze keer mogen jullie er op de tv van meegenieten!


Landelijke Intocht Sinterklaas dit jaar in Maassluis

afb wand 11
De landelijke intocht van Sinterklaas vindt dit jaar plaats in het Zuid-Hollandse Maassluis, een stad met een rijk en trots maritiem verleden. Op zaterdag 12 november vaart de Goedheiligman met zijn pieten de prachtige haven van Maassluis binnen, waarna burgemeester Edo Haan hem op de kade van harte zal verwelkomen.


Nu hij is van harte welkom maar misschien vinden jullie het ook leuk om eens deze kant op te komen, het dorp is een mooi oud geheel gelegen achter de sluis en rond de twee vlieten en de oude markt en dan nog een gedeelte op "het eiland", best de moeite waard en verder nog een gezellig winkelcentrum en natuurlijk ook leuke winkeltjes in de binnenstad.

Ook mooie oude huizen en prachtige plekjes om te fotograferen zijn er in overvloed! Jullie merken het zeker wel, ik ben best trots op mijn geadopteerde woonplaats!

afb wand 12    
Misschien zie ik enkele van jullie binnenkort een poosje lekker genieten in de zon van een bakje koffie met onze beroemde tompouces op een van de gezellige terrasjes op de Oude markt of langs de een van de vlieten! Laat het mij dan wel even weten!

Fijne dag!