zondag 18 mei 2014

Sorry!

Had ik beloofd om jullie van alles te laten zien terwijl ik nog in Frankrijk zat, valt de internet verbinding weg en kan ik helemaal niet meer bij mijn blog komen! Maar ben zojuist weer terug gekomen na zeven heerlijke dagen in Frankrijk bij Monica en Guus samen met de bende Plezier voor Vier en kan nu thuis weer achter de pc kruipen! Moet natuurlijk nog heel wat dingen uitzoeken en ook nog een lading foto's krijgen van mijn vriendinnen, maar vooruit hier vast een ladinkje:


We waren in de winkel van Veronique Requena en werden er hartelijk verwelkomd door Lizzie en haar bazin! We hebben er naar hartelust gegrasduint en kwamen met een geweldige buit thuis!

Dit was mijn buit, een door Veronique gesigneerd boek, wat lapjes van haar nieuwe stoffenserie en twee houten knopen! Ook een folder met daarin alle nieuwe stofjes en hier kun je de gratis patronen die daarin staat downloaden: www.guetermann.com!

We gingen ook naar de markt in Autun en kochten er garen en sjaals en bij de versafdeling keken wij onze ogen uit, deze was onder het stadhuis en zo uniek, of het nu de zuidvruchten en olijvenman was
:

De Nederlandse mevrouw die er allerlei Nederlandse en Franse kazen verkocht:


De visboer met zijn grote assortiment prachtige verse vis of het Nederlandse stel dat buiten stroopwafels stond te bakken en verkopen!

Het was een echte belevenis! Nu nog even laten zien waar wij aan werkten! Hier het eerste blok van mijn nieuwe quilt:

Hier Bep en Henny die druk aan het werk waren op onze laatste dag, ze wilde persé wat af hebben!


Hier onze gezamenlijke inspanningen, de quilt waar Ria aan werkte rechts, de blokken van Henny linksboven net als de boekenleggerkip die zij maakte, mijn blok, daaronder de applecore van Bep en in het midden dat blauwe borduurwerk is ook van haar en daaronder nog een nieuw borduurtje van mij, wat je nog mist is de Céline die voor een groot deel door Ria werd doorgepit!


Zelf er echt geen steek aan gezet, maar zij zette er heel wat steekjes in! Morgen maak ik daar een foto van! Ben daar zo blij mee! Zo en nu ga ik even Tara uitlaten, badderen en dan vroeg onder de wol, ben heus wel moe na een rit van ruim 800 km!

Nog een fijne avond!