vrijdag 9 maart 2012

Wat oude steekjes..

Gisteren geen steek gedaan, het was een dag met een gaatje... nu gewoon de energie om ook maar iets aan te pakken ontbrak en daarom laat ik nu maar eens wat plaatjes zien van oude (nu ja wat is oud!) borduurtjes! Een jaar of wat geleden ben ik weer begonnen met borduren en daar ik eerst niet echt boeken en patronen had ging ik zoeken op het internet en vond daar heel leuke patronen van biscornu's! Dus ik aan de slag en hier komen er een paar die toen werden gemaakt:


Hier de kleine lapjes toen ze geborduurd waren en hieronder verwerkt tot biscornu's. Ik weet niet meer waar ze zijn, ik weet dat ik ze weg gegeven heb, maar aan wie?? Geen idee!


Ja en toen moest er ook een voor mijzelf worden gemaakt en dus werd er weer een patroontje gezocht en gevonden en  deze keer kwamen er ook steekjes op de onderkant:Ik ben blij met dit kussentje en het is ook in gebruik, het zit volgeprikt met applicatiespeldjes!

Waarom ik dit vandaag weer oprakel, wel omdat ik gisteren hangerig voor de pc zat te zitten, ben ik weer eens gaan neuzen en ik vond weer een heel stel schattige patroontjes van biscornu's, dus ik denk dat ik vandaag een klein lapje pak, wat mooi draadjes erbij zoek en dan me weer eens op een biscornuutje stort, lekker klein en snel klaar! Dus misschien kan ik jullie morgen weer iets showen! Fijne dag!