dinsdag 12 november 2013

Het wordt de hoogste tijd voor een G.A.Waarvoor? Wel voor een give away! Ja toch! Wel nog twaalf berichtjes en ik heb er 800 op staan en dat vind ik wel een hele prestatie! Twee jaar geleden op 5 september begonnen, dagelijks gemiddeld ruim 500 bezoekers en al kan ik de laatste tijd niet iedere dag bij iedereen langs komen (wat ik dus echt vervelend vind!) ik vind jullie bezoekjes nog steeds heerlijk en jullie reacties ook!
Dus meiden (en mannen!) jullie mogen reageren en op de dag dat mijn 800e logje erop komt zal ik dan de uitslag bekend maken!
Goed dat staat vast, nu moet ik nog wel gaan verzinnen wat het cadeautje gaat worden .... een pop, heb ik al eens gedaan, een duif maakte ik ook al meerdere keren, dus ik denk dat het deze keer maar een Kerst-ornament moet worden! Geborduurd en afgewerkt en misschien wil je het in een speciale kleur of een speciale ondergrond, maar helaas ik denk dat ik het deze keer zelf uitkies, anders krijg ik het niet op tijd af en ja het zal wel uit dit blad komen er staat namelijk zoveel leuks in!

Ben dus benieuwd wie er allemaal mee willen doen!

Fijne dag!